PE Workstation

Sheme01е програма, която прави работата с Project Estimator екипна, следи и организира работният процес и категоризира цялата информация. Също така поддържа динамична база данни от анализи създадена от изготвените на нея сметки.

ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ НА PE WORKSTATION ДОКУМЕНТАЦИЯ НА PE WORKSTATION

.

СЪЗДАВАНЕ, РАБОТА И АРХИВИРАНЕ НА СМЕТКИ

multiС PE Workstation можете да структурирате цялата информация по дадена оферта на едно място достъпно за целият екип. Пред вид своя профил програмта дава бърз достъп до различни параметри и части на една оферта.
След прикллючване на работа по дадената задача се запазва информация относно инвеститора, както и ценовиците изготвяли различните части. Разбирасе всички анализи се запазват в общата база данни от анализни цени, категоризирана по обекти и клиенти.
.

УНАГЛЕДЯВАНЕ НА ПРОГРЕСА НА РАБОТА ПО ОФЕРТИ

collaborationС PE Workstation лесно може да се прави преглед на напредъка на работа по настоящите оферти, както и крайните резултати, като цени по отделните части и обекти.
С различните възможности на програмата могат да се поддържат списък от изпълнени и оставащи задачи, бележки, и прочие.
.

СЪЗДАВАНЕ НА ОБЩА БАЗА ДАННИ

managementВ процеса на офрериране се натрупва практическа база данни. PE Workstation помага за структурирането и категоризирането й. За пример с програмта можетед да проверите цените на конкретен вид дейнсот към конкретен инвеститор в удобна търсачка без да се налага да търсите отделни файлове.
.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЦЕНОВИ ПОЛИТКИ КЪМ КЛИЕНТИ

Благодарени на категоризираната база данни, която се актуализира с течение на работа можете да се следят успешните ценови политики към различни клиетни.
.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЕКИПА И ДОСТЪПА

Програмта има собствена потребителска ситема, която унаглдява екипа и разпределя достъпа на информация.
.

ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА

supportПоддръжката на PE Workstation не изисква системни познания. Достатъчен е един акаунт в dropbox, google drive или вашата любима cloud услуга.
.

ЗАПИТВАНЕ

Ако искате да видите презентация на програмата, да тествате демо версия или просто се нуждаете от допълнителна информация:

.

.

Едно мнение за “PE Workstation

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s