PE Base

PE Base е програма за създаване на строителни разходни норми и сторителни ценоразписи.

Създаване на разходни норми

Всяка една от цените в PE Base се създава на базата на анализ. Благодарение на компонента си за анализ това става бързо.

Разбира се има специализирани функции, като частично умножаване на анализ с коефициент или създаване на сборни анализи.

Създаване на ценоразписи

С PE Base може да се създават ценоразписи с разбивка на труд, материали, механизация и услуги.

Характеристики, като норма време (Нвр), се показват директно в основния ценоразпис. Могат да бъдат добавени допълнителни разходи.


1398842-0-Screen02


Документиране

При създаването на разходни норми винаги е добре да се опише какво е включено в конкретния анализ или какви особености трябват да бъдат взети предвид.

Под всеки клон или позиция в PE Base можете да добавяте описания за позицията или групата от позиции.

Разбира се тези описания могат да включват освен добре форматиран текст и таблици.

Съвместимост

При създаването на ценоразписи или база данни с разходни норми едно от важните неща е те да могат да бъдат ползвани лесно.

Именно за това са добавени възможности за експортиране към Excel или Word.

Разбира се PE Base седи в основата на създаването на базата от данни с разходни норми на Project Estimator.


Тестване на PE Base

Ако желаете да тествате програмата можете да пуснте заявка с формата от дясно и ние ще ви изпратим линк за изтегляне и инструкции за инсталация.


За какво строителните фирми ползват PE Base?

Настоящите потребители на PE Base си създават вътрешно фирмени норми. Освен, че предварително си настройват анализите за техните нужди, те ги и остойностяват. Така изготвянето на оферти става изключително бързо.

Къде PE Base намира приложение?
На практика навсякаде, където разходните норми и строителните ценоразписи биха намерили приложения. С PE Base ще можете да систематизирате и поддържате вашите бази данни.

Достатъчно стабилна ли е програмата?
През последните 3 години набрахме повече от 60 000 анализа. На практика всичките бази от данни на Project Estimator са създадени или набирани на PE Base.

Не мога ли просто да ползвам Excel?
Да, както бихте могли да чертаете и на Paint, но е много по прагматично да използвате софтуер за това. PE Base (или старото и наименование baseCP) се разработва и ползва активно от вече 3 години и има серия от специализирани възможности точно за създаването на строителни бази от данни.


Поръчване на PE Base

Цената на PE Base е 700 лв без ДДС на работно място.

Поръчката на софтуера може да се извърши, като пуснте заявка с e-mail. Ние ще се свържем с вас за да уточним детайлите по инсталиране и закупуване.