Project Estimator: Вашият ключ към професионално и точно строително ценообразуване

Project Estimator е перфектният помощник за подготовка на тръжни документации, оценка на строително-монтажни дейности и съставяне на фирмени ценоразписи. С интуитивен дизайн и мощни функции, този софтуер ви предоставя всичко, от което се нуждаете, за да подготвите ефективни и конкурентни оферти за вашите клиенти, като оптимизирате ресурсите и времето, което инвестирате във всяка задача.

Изследването на нови строителни технологии е лесно с Project Estimator, благодарение на неговата обширна база данни от строителни анализи и ресурси. С програмата, вие можете бързо да адаптирате вашите сметки към новите технологии и да гарантирате, че вашите проекти са в синхрон с най-новите практики и стандарти в индустрията.

.
.

Функции на програмата


Съчетавайки иновативни функции и лесна интеграция с MS Project, Project Estimator се утвърди като една от предпочитаните софтуерни програми за строително ценообразуване. Не случайно все повече потребители избират този продукт, за да оптимизират своите проекти и да постигнат максимална ефективност.

Основните предимства на програмата, които я правят изключително ценна за професионалисти в областта, включват възможността за най-лесния начин на създаване на анализи. С Project Estimator можете да конвертирате, калибрирате и валидирате дименсии, разходни норми и цени на позиции и ресурси, като по този начин повишавате точността и надеждността на вашите строителни сметки.

Изберете Project Estimator и открийте всички предимства, които ще ви помогнат да надминете конкуренцията и да постигнете нови успехи в своята професионална кариера.

.

Открийте мощната база данни на Project Estimator

Заложете на Project Estimator и получете достъп до над 60 хил. строителни анализи и шаблони, използвани в УСН, ТНС, РЕМ, АСН и РСН. С над 8 хил. строителни ресурси, включително материали и машини, на ваше разположение, програмата ви предоставя всички инструменти, от които се нуждаете, за да създавате точни и професионални анализи, които ще ви помогнат да постигнете успех в строителния бизнес.

.

Напреднало търсене с Project Estimator

Използвайте мощното търсене на Project Estimator, което ви позволява да намирате информацията, от която се нуждаете, бързо и лесно. Благодарение на интелигентния алгоритъм, можете да търсите не само по ключови думи, но и по фрази, което оптимизира вашата работа и ви помага да намирате точните решения за вашите строителни сметки.

.
.

Професионално копиране на сметки от Excel с Project Estimator

Използвайте Project Estimator, за да копирате вашите строителни сметки от Excel лесно и безпроблемно. Този инструмент не само ще ускори вашата работа, но също така ще предотврати допускането на технически грешки, свързани с количества, дименсии и описания. Заложете на Project Estimator за ефективност и точност във вашите строителни сметки.

.

Гъвкав експорт към Excel с Project Estimator

Project Estimator предлага лесен и бърз начин за експортиране на сметките и анализите ви към Excel, като включва и формулите в анализите. Освен стандартния експорт, програмата предлага още 16 различни видове допълнителни експорти, които можете да използвате според вашите нужди. Заложете на Project Estimator за максимална гъвкавост и ефективност при работата си със строителни сметки.

Експортирайте графици лесно и удобно с Project Estimator

Project Estimator улеснява началото на вашите проекти, като ви дава възможност да експортирате сметката си като график в MS Project. Опциите за експорт включват и съдържанието на анализите, като ресурси за всяка позиция, което прави структурираното на вашите графици още по – просто и ефективно. Разчитайте на Project Estimator за създаване на добре организирани и ясни графици, подпомагащи успешното развитие на вашите строителни проекти.

.

Гъвкав контрол на вашите строителни ресурси с Project Estimator

Project Estimator предлага динамични справки за ресурсите в програмата, позволявайки ви да контролирате и редактирате информацията директно в тях. Тази функция ви помага да уеднаквите единичните цени на материалите и да осигурите последователност във вашите строителни сметки. Работете уверено с вашите ресурси, като се възползвате от гъвкавата справка за ресурси, предлагана от Project Estimator.

.

Ефективност и продуктивност с Project Estimator

Project Estimator се отличава с интуитивно и функционално работно пространство, което ви позволява да работите едновременно по сметката и по анализите в нея. Тази подходяща организация на работния процес осигурява максимална ефективност и улеснява управлението на вашите строителни проекти. Изберете Project Estimator за изграждане на успешни и добре организирани строителни сметки.

.
.
.


Най – добрият начин да разгледате Project Estimator
е като разгледате нашето презентационни видео, което описва основните предимства и функции на програмата.

.

Валидации – гаранция за точност с Project Estimator

Project Estimator осигурява надеждни инструменти за валидиране на сметката, които ви помагат да откриете и коригирате технически грешки. С проверки за изпуснати цени на ресурси, повтарящи се позиции с различни цени и други подобни проблеми, програмата гарантира максимална точност и спокойствие при изготвяне на вашите строителни сметки. Заложете на Project Estimator за безупречни резултати във вашата работа.

.
.

Генератори – бързо и лесно създаване на анализи с Project Estimator

Генераторите на анализи в Project Estimator са мощни инструменти, предоставящи готови шаблони, които улесняват и ускоряват процеса на създаване и модифициране на анализи. Използвайки генераторите, можете да умножавате анализ с коефициент, да смените дименсията, да генерирате само доставка и много други възможности. За оптимизиране на времето и улеснение на работата, изберете Project Estimator и неговите генератори на анализи.

.

Калибриране на анализ – точност и гъвкавост с Project Estimator

Калибрирането на единична цена е един от най-използваните генератори в Project Estimator, предоставящ гъвкавост и контрол при определянето на цените за анализите. Този инструмент ви позволява да редактирате анализа до желаната цена, като се фокусирате върху труда или конкретен материал. Създавайте точни и персонализирани анализи, благодарение на калибрирането на единична цена, предоставено от Project Estimator.

.

Безгранични изчислителни възможности с Project Estimator

Project Estimator ви предоставя възможността да добавяте нови колони с потребителски формули, разширявайки вашия креативен и изчислителен потенциал. Тази функция отваря вратата към неограничени възможности при изчисленията, позволявайки ви да персонализирате и оптимизирате работата си. Изследвайте мощта на гъвкавите формули в Project Estimator и използвайте ги за постигане на максимална точност и ефективност.

.
.
.


Най – добрият начин да изпробвате Project Estimator
е да се запишете за видеокурсът ни в Aula.bg, където се разглеждат нашълно възможностите на програмата.

.

Много ми хареса Вашата програма за ценообразуване. Лесна за ползване, с много функционалности. Много удобно е да въведеш КС от Ексел и обратно, както и връзката с MS Project. Можеш да изваждаш справки за всички ресурси и да анализираш целия обект.

Диана Палева,
Транспортно строителство, гр. Дупница

Програмата е много добра, много разбираема, естествено и на първо място с изчерпателните и подробни обяснения на водещия курса. Съчетана пък с MS Project, двете стават направо незаменими.

Ивайло Иванов,
ПГС, гр. София

Поздравления за Мартин Симеонов и целия екип.
Програмата е много добра.
Обучението към нея е на високо и достъпно ниво.

Лично изказвам отново поздравления за професионализма !

Милена Миланова,
ПГС, гр. Видин

На първо място ми хареса опцията на Project Estimator Съставяне на сборен анализ.
На второ импортиране на сметка от Excel. И не на последно място Експортирането на график в Project.

Марияна Миланова,
Строителен Техник, гр. Враца

Project Estimator е една много лека за работа програма, разполагаща с голяма база данни, която може да е в полза на всеки потребител занимаващ се с ценообразуване, изработване на КСС и офериране на обекти. Доволна съм, че изкарах видеокурса за програмата, който е поднесен чудесно пред аудиторията. Блогадаря ви.

Румяна Александрова,
Незаконно строителство, гр. Берковица

Страхотна програма. Много лесна за работа.

Ивайло Станев,
Проектант – технологична, Геопроект

.
.
.


Цената на Project Estiamtor е 950 лв за компютър без ДДС.

Ако се интересуате от оферта или директно искате да закупите продукта, можете да ни пишете на simeonovats@gmail.com


.

Често задавани въпроси

Има ли ръководство, с което мога да започна?
Да, ние сме написали такова. Макар и да е кръстено „Техническа документация“, то представлява ръководство за абсолютно всички функции на програмата. Особено за колегите, които вече активно ползват програмата, това е добра справочна литература. За новите потребители обаче препоръчваме нашият видеокурс.

Има ли видеокурс за Project Estimator?
Да, заснели сме видеокурс, който е качен в Aula.bg. Всъщност това е вариантът, който препоръчваме на потребителите, които никога не са ползвали Project Estimator. Курсът е прагматично ориентиран и проследява остойностяването на една количествена сметка, която е дошла в Excel, до етапа, в който анализните цени са готови и експортирани отново в Excel.
Повече информация за видеокурса

Какво става с лиценза ми, ако си сменя компютъра?
Това не трябва да ви притеснява, тъй като лицензите на Project Estimator могат да се преместват лесно.

Ако си закупя лиценз, може ли да го ползвам освен на компютъра и на лаптопа си?
В случаите, в които вашата фирма ни е клиент и вече е закупила няколко лиценза, правим изключения, но за нас всяка машина е отделен лиценз. Добрата новина е, че цената, която сме предоставили, е икономична, а и от време на време правим промоции.

Колко струва техническата поддръжка?
Всъщност нищо. Ние поемаме ангажимента да ви поддържаме програмата в изправност. За нас е по – важно всичките ни потребители да имат изправен софтуер, отколкото дребна месечна такса. Това, което е различно при нас е, че под техническа поддръжка разбираме наистина отстраняване на технически проблеми по програмата.

Ако нещо не ми е ясно по програмата, към кого да се обърна?
Във видеокурса ни има опция за задаване на въпроси под всяко видео. Винаги можете да зададете вашият въпрос под темата, към която е насочен. В последствие някой от екипа ни ще ви отговори. Това помага и на всички нови потребители по – бързо да се ориентират в спецификите на работа с Project Estimator.

Има ли други допълнителни такси освен лиценза?
Няма никакви други такси. Инсталацията е безплатна, а за техническата поддръжка можете да видите по – горе. Когато правим промоции, които в някои случаи наистина са по – големи, отново не слагаме никакви допълнителни такси.

.
.
.
.